— Razgovarajmo

Kontakt

Za sve potrebne informacije

Molimo Vas da nam pošaljete poruku (SMS, Viber, WhatsApp) na sledeće brojeve ili email preko kontakt forme.

Address

Užice, Srbija

Instagram

@psihoterapija_majkic_uzice

Telefon

+381 63 662 812 Marko

Telefon

+381 63 102 33 66 Svetlana

Pišite nam

  Komentari

  5/5
  Bogu hvala pa se vremena mijenjaju,koliko bi našim majkama značilo da su ovo mogle negdje čuti,da ih je netko ovom mogao podučiti. Zahvalna na novoj generaciji žena koje se usuđuju drugačije♥️
  martinacurcic
  5/5
  Nažalost, pronašla sam se u ovome. Kratko i jasno opisan odnos moje "majke" prema meni. Trudila sam se ceo život gledati sve sa pozitivne strane i verovati u to, da nije tako "zla" ali sto sam starija, i sad već kada sam se sama ostvarila kao majka vidim da je njen odnos prema meni čisto manipulativan i narcistički. I naravno, kao što ste rekli: Na takvu ljubav ja ne pristajem! Mnogo je teško voditi normalnu komunikaciju sa takvim čovekom, koji misli da je uvek u pravu (iako nije), koji ucenjuje, ponižava i nikako ne želi da prizna svoje greške jer je uvek samo on "žrtva".
  andrea.s_90
  5/5
  Često zaljubljeni ljudi su zaljubljeni u osobine koje preferiraju sami, i u samu riječ ljubav. Zbog tog očekivanja da se ispune vlastite potrebe, niti ne vidimo "voljenu" osobu koja stoji pred nama. Prava ljubav je bezuslovna, ljubav je totalno nesebična, i ne postoji takva prepreka koja se ne moze pokušati prevazići. Ako toga nema, onda volimo samo definiciju pojma ljubavi, i svoj vlastiti ego.
  bygordana

  Dragoceni saveti!

  Psihoterapija Majkić daje odgovore na pitanja od životne važnosti. Mi ne spamujemo!

  Korpa